KONYA / MERAM - Meram Şeyh Şamil İlkokulu

Meram Şeyh Şamil İlkokulu

Yaylapınar Mahallesi Kaş Caddesi No 47 42010 Meram / KONYA
Vizyon
Eğitim ve öğretim süreci içinde; “ Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
Misyon
Biz, Türk Milli Eğitiminin amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kendine güvenen aydın ve erdemli bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuza Kültür Parktan kalkan 87,17 ,106ve numaralı belediye otobüsleri ile ve ayrıca eski garajdan kalkan Büyük Aymanas dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yaylapınar Kaş Mah. Kaş Cad. NO: 47 MERAM/KONYA
Okulumuz il merkezine 8,5 km dir.