KONYA / MERAM - Meram Şeyh Şamil İlkokulu

Okulumuzda Ramazan Ayı Heyecanı

Okulumuzda Ramazan ayı etkinliği

Sevinçlerin çoğaldığı, hüzünlerin azaldığı, coşkunun arttığı, paylaşmanın ve dayanışmanın doruğa çıktığı, kardeşlik,birlik beraberlik içerisinde gönüllerin birleştiği bir Ramazan ayı yaşamayı arzu ediyoruz. Rahmetini ve bereketini tüm benliğimiz ile hissettiğimiz Ramazan ayının güzelliklerini çocuklarımıza da doyasıya yaşatabilmek için gayret ediyoruz. Bu konuda gösterdikleri ilgi sebebiyle kıymetli öğretmenlerimize, ailelerimize ve sevgili çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayının gelişini kandillerle kutlamaya ne dersiniz?

Sevgili öğrencilerimiz Ramazan-ı Şerifin gelişini camilerin mahya ve kandillerle süslenmesi gibi okulumuzun koridorlarını da yaptıkları birbirinden güzel kandillerle süslediler.

Paylaştıkça ramazan sevincimiz çoğalsın...

07-03-202405-03-202405-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:57 - Görüntülenme: 60